Onko vertaislaina vaihtoehto?

Jos tarvitset lainaa nopeasti, suosittelemme välttämään vertaislainoja. Vertaislaina on lainaa henkilöltä toiselle ja lainanvälittäjänä toimii jokin alla olevista palveluista.

Vertaislaina maksetaan tilille vasta, kun hakemallesi lainalle on löytynyt rahoittajat. Tässä saattaa lainasummasta riippuen mennä jokunen päivä.

Kiireettömän lainavaihtoehto

Vertaislaina sopii henkilöille, joille lainan saanti ei ole tunneista kiinni. Pienempi vertaislaina on mahdollista saada jopa seuraavana päivänä, mutta suuremmissa lainasummissa päätöstä saattaa joutua odottamaan.

Jos sinulla ei ole kiire, suosittelemme tutustumaan alla oleviin vertaislainapalveluihin.

Vertaislainat

Fixura

Fixura

Fixura – Kulutusluotto laskevalla korolla Fixura vertailainapalvelun kautta voit hakea lainaa nopeasti muilta yksityisiltä ihmisiltä, rahalaitosten ja pankkien sijaan. Fixuran Vertaislaina on aina vakuudeton laina etkä tarvitse takaajia, suuruudeltaan se on 2000 – 20000 euroa ja lainan maksuohjelman pituus on 24 – 72 kuukautta. Erikoisen Fixuran palvelusta tekee myös se, että lainan korko laskee alun …
Lue lisää »

Fellow Finance

Fellow Finance

Fellow Financen kulutusluotto on nopea ja edullinen Fellow Finance on vertaislainapalvelu, jossa lainaa haetaan pankkien ja rahoitusyhtiöiden sijaan muilta tavallisilta ihmisiltä. Fellow Finance ei siis itse myönnä lainaa, vaan tarjoaa ainoastaan markkinapaikan, jossa yksityiset ihmiset voivat lainata rahaa jopa 20000 euroa maksuajan ollessa 2 – 7 vuotta. Kun haet lainan rahoitusyhtiöiden sijaan muilta yksityisiltä ihmisiltä, …
Lue lisää »

Jätä tähtiarviosi

Muistathan myös arvostella Vertaislaina -artikkelin antamalla sille ansaitut tähdet.

4,5/5 (2 ääntä)